Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Leértékelések

Beszállítók

Nincs beszállító

Megtekintett termékek

Kineziológiai Tapasz színes

Új termék

Kinezológiai Tapasz, színes

A kineziológiai szalag egy csúcsminőségű, pamutanyagból készült, légáteresztő, bőrbarát orvosi akril ragasztóréteggel ellátott tapasz. Többféle színben kapható.

Bővebb leírás

1 990 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Kineziológiai tapasz
A kineziológiai szalag egy pamutanyagból készült, légáteresztő, bőrbarát orvosi akril ragasztóréteggel ellátott tapasz. Az elasztikus tapasz hosszirányban nyújtható, könnyen rögzíthető, jól tapad, tartós. Alkalmazása egyszerű, a szakszerűen felhelyezett tapasz 2-3 napig a bőrfelületen marad. Kényelmes viselet, rugalmassága miatt együtt mozog a test szöveteivel, nem akadályoz a mozgásban, vízi sportok esetén is használható. Bőrirritációt nem okoz, könnyen eltávolítható. A standard méret: 5cmx5m
 
Tulajdonságai
-      Gyors segítséget nyújthat a fájdalomcsillapításban,
-      Széleskörűen felhasználható;
-      Semmiféle kémiai hatóanyagot nem tartalmaz;
-      Bőrbarát, légáteresztő anyagból készült;
-      Rugalmas, együtt mozog a test szöveteivel;
-      Könnyen rögzíthető, jól tapad, tartós.
 
Felhelyezés, használat, eltávolítás
A kívánt hatás elérése érdekében a megfelelő felhelyezéshez taping terapeuta segítsége ajánlott. A tapaszt száraz és zsírmentes bőrfelületre kell felhelyezni, az erős szőrzetet a jobb tapadás érdekében érdemes eltávolítani. A taping technikától függően le kell vágni a kívánt darabokat a tekercsből, majd a jobb tapadás és a kényelmesebb viselet érdekében érdemes a tapasz végeit lekerekíteni. Felhelyezéskor enyhe dörzsöléssel aktivizáljuk a ragasztóréteget. A szakszerűen felhelyezett tapasz napi 24 órán keresztül 2-3 napig a bőrfelületen marad. Fürdést, zuhanyzást követően a nedves szalagot érdemes hajszárítóval megszárítani. 4-5 nap elteltével a tapasz vízzel benedvesítve vagy sebbenzinnel átdörzsölve fájdalommentesen eltávolítható.
 
Mellékhatás
A kineziológiai tapasz használatának nincsenek ismert mellékhatásai, de nyílt bőrsérülés, pikkelysömör, akril-allergia esetén valamint a terhesség első három hónapjában használata nem ajánlott
 
Mi a különbség a színek között?
A különböző színű tapaszok anyagukban megegyeznek, egyformán elasztikusak és tartósak. A színek közti különbségnek a színterápiában van szerepe. Tudományos kísérletek is alátámasztják, hogy a rajtunk lévő színek lelki állapotunkat és egészségi állapotunkat is képesek jótékonyan befolyásolni. Minden színnek megvan a biológiai hatása, mely használható gyógyításhoz és harmonizáláshoz, valamint a mélyebb szövetszerkezetek stimulálásához.
A meleg színek aktivizáló, energetizáló hatást váltanak ki, fokozzák a vérkeringést. Legyengült izomzat, lassú vérkeringés esetén kifejezetten ajánlott. Ilyen színek: vörös, narancs rózsaszín, citromsárga.
A hideg színek hűsítenek, nyugtatnak, ezáltal gyulladás csökkentésére alkalmasak. Ilyen szín a kék.
 
Alkalmazás: mozgásszervi problémák kezelésére
Összetétel: 92% pamut, 8% spandex, orvosi ragasztó

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Kineziológiai Tapasz színes

Kineziológiai Tapasz színes

Kinezológiai Tapasz, színes

A kineziológiai szalag egy csúcsminőségű, pamutanyagból készült, légáteresztő, bőrbarát orvosi akril ragasztóréteggel ellátott tapasz. Többféle színben kapható.