Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Nincs beszállító

Szállítási tudnivalók

Személyes átvétel:

a Budapest, XIX. kerület, Ady Endre út 97-99. szám alatt található központi üzletünkben átvehető a megrendelt áru, fizetni banki előreutalással, bankkártyával vagy készpénzes fizetéssel lehetséges.

Házhozszállítás:

A megrendelt árukat Magyarország egész területén házhoz szállítjuk a Foxpost futárszolgálat szolgáltatásával. A külföldre történő szállítás előzetes egyeztetést igényel.

A házhozszállítás díjai:

A mindenkori futárszolgálat díjszabás alapján számoljuk, utánvételi és ajánlott küldemény díjával együtt. Nettó 30 000 Ft fölötti megrendelés esetén a szállítási költséget a Korzet Kft. átvállalja.

A szállítási díj tartalmazza a másodszori kézbesítést is, amelynek díja egységesen 2300 Ft (ÁFÁ-val együtt). Banki előreutalásnál plusz díjat nem számítunk fel. Utánvét esetén 200 Ft (ÁFÁ-val együtt) növekszik a költség. Amennyiben a Foxpost munkatársának másodszor sem sikerül a csomagot átadnia a címzettnek az visszaszállításra kerül a Korzet Kft. részére és a megrendelést töröljük. A Fáma futárszolgálat esetén pedig az értesítési telefonszámon egyeztetnek új időpontot.

Szállítási idő:

Raktáron lévő termékek esetében 1-3 nap. Abban az esetben ha a termék nincs raktáron, 4-10 nap. A méretre készülő termékek esetére a határidő nem vonatkozik. Ezen termékek elkészítése és kiszállítása, személyes megjelenés és méretvétel után készül el, amely elkészítési idejéről az üzletben tájékoztatják.

A szállítási határidők a csomag postára adásától és nem a megrendeléstől számítódik. Ez általában a megrendelés feldolgozását követő napon történik meg (email értesítés "rendelési állapot: feldolgozva"), egyéb esetben (pl. készlethiány) erről külön értesítést küldünk.

Amennyiben a termék az importőrnél is készlethiányos, illetve az általunk külföldről beszerzett áruk esetében a külföldről történő szállítás miatt esetenként előfordulhat hosszabb szállítási idő is (3-4 hét).

Csomagolási költség:

A megrendelt termékek csomagolásáról mi gondoskodunk, külön költséget nem számolunk fel.

Reklamáció:

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot!

Elállás joga:

Az áru kézhezvételétől számított 14 napon belül az érvényben lévő törvényi rendelkezések szerint a vásárlónak lehetősége van a megvásárolt áru visszaküldésére. Az áru ellenértékét a Korzet Kft. köteles legkésőbb 14 napon belül visszafizetni. A visszaküldésnél felmerülő szállítási költségeket a vásárló köteles megfizetni. Az elállás jogát csak nem romlandó, illetve természeténél fogva visszaszolgáltatható áruk esetében gyakorolhatja a vásárló, és csak abban az esetben, ha az árut sértetlenül, bontatlan eredeti csomagolásban juttatja vissza.