Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Nincs beszállító

Megtekintett termékek

Salus szupinált gyermekszandál  18-29 méretig Nagyobb

Salus szupinált gyermekszandál 18-29 méretig

Új termék

A SALUS gyerekcipő, szupinált gyerekcipő, szupináló sarokrészének köszönhetően megfelelő pozícióban tartja a lábtövet, védi a hosszanti boltozat szalagjainak megnyúlását.

Az ár online rendelés esetén érvényes!

Bővebb leírás

13 500 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Fiú és Lány modellek többféle színben kaphatóak, rendelésük leadása előtt érdeklődjenek az eladóinktól.

A SALUS gyerekcipő, szupinált gyerekcipő, szupináló sarokrészének köszönhetően megfelelő pozícióban tartja a lábtövet, védi a hosszanti boltozat szalagjainak megnyúlását. A magasított, erősített SALUS gyerekcipő szára megtámasztja helyes állásban a bokaízületet. Így a szupináció eredményeként az egyenes lábfejlődés megvalósulhat. A SALUS gyerekcipő erősített kérge megakadályozza a boka bedőlését. A SALUS szupinált gyerekcipő hajlékony talpa engedi az elő láb és lábujjak szabad mozgását ezzel is biztosítva az izmok és inak erősödését. Mindeközben az örökmozgó csemete lábbelije ellenáll a tartósan nagy igénybevételeknek is. A SALUS szupinált gyerekcipő erősített cipőorra biztosítja a lábujjak védelmét bármely helyzetben. A SALUS gyerekcipő kizárólag természetes anyagokból készült, így kényelmes viseletet és szellőzést nyújt a gyermekláb számára.

A SALUS szupinált gyerekcipő javasolt:

Gyermek és felnőttkori ortopédiai eltérések megelőzésére (lúdtalp, lábtengely eltérésekből adódó boka-térd-csípő-gerinc betegségek...) valamint minden bedőlő bokát eredményező veleszületett vagy szerzett állapotokban és betegségekben (gyermekkori lúdtalp, bizonyos sarokcsont eltérések, lábtengely eltérések...) A SALUS szupinált gyerekcipő ideális kísérője gyermeke fejlődésének.

Nem javasolt a SALUS szupinált gyerekcipő használata: A dongaláb vagy annak enyhébb formáit okozó lábfejeltérések eseteiben.

A szupináció lényege.

A legalább 5mm es különbséggel kialakított gyerekcipő döntött sarkának köszönhetően a sarokcsont-boka-lábtengely megfelelően korrigálódik.A döntött sarok megelőzi a szalagok, nyúlását, a hosszanti lábboltozat süllyedését és segíti a növésben lévő láb egyenes irányú fejlődését.

Mérettáblázat

BELSŐ TALPHOSSZ MÉRET

10.0 cm 16

10.8 cm 17

11.6 cm 18

12.2 cm 19

12.9 cm 20

13.6 cm 21

14.2 cm 22

14.8 cm 23

15.5 cm 24

16.2 cm 25

16.9 cm 26

17.5 cm 27

18.2 cm 28

18.9 cm 29

 

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Salus szupinált gyermekszandál  18-29 méretig

Salus szupinált gyermekszandál 18-29 méretig

A SALUS gyerekcipő, szupinált gyerekcipő, szupináló sarokrészének köszönhetően megfelelő pozícióban tartja a lábtövet, védi a hosszanti boltozat szalagjainak megnyúlását.

Az ár online rendelés esetén érvényes!