Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Beszállítók

Nincs beszállító

Céginformáció

A KORZET GMK - jelen cégünk elődje - 1986. áprilisában 3 fővel kezdte meg tevékenységét, majd 1997. december 31-től általános jogutódaként megalakult a KORZET Gyógyászati Segéd- és Rehabilitációs Eszközöket Készítő, Javító és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság a gyógyászati segédeszközök gyártása és kereskedelme területén. Az elmúlt évek alatt folyamatos fejlődésen mentünk keresztül, és immáron 371 négyzetméter alapterületű telephelyünkön és a kettő vidéki szaküzletünkben gyártunk és szolgáltatunk. Fő tevékenységünk az egyedi gyártású, testközeli gyógyászati segédeszközök készítése valamint sportgyógyászati termékek gyártása Medi-fix márkanév alatt. Az ezekhez szükséges korszerű alapanyagok egy részét importból szerezzük be. Egyedi méretre járógépeket, alsó- felsővégtag és a törzs támasztására, rögzítésére szolgáló ortéziseket jól felszerelt műszerész műhelyben készítjük. A speciális gépekkel felszerelt varrodánkban a méretsorozat alapján készített bandázsokat és az egyedi méretvétel alapján készített textilfűzőket és haskötőket készítjük.

medi-fix védjegy
Termékeink kereskedelmi árai a saját előállítás következtében általában kedvezőbbek, a csak kereskedelemmel foglalkozó cégek árainál.
Az Egészségbiztosítási Pénztárral szerződéses kapcsolatban állunk és rendszeresen nyújtunk be támogatási kérelmeket az újonnan fejlesztett termékeinkre.

Az utóbbi két évben 30 terméket fejlesztettünk ki, melyeket az Orvostechnikai Hivatalban regisztráltattunk. 2002-ben kibővítettük tevékenységünket az alsóvégtag protézisek gyártásával is, ami új és még korszerűbb gyártóeszközök és szerszámok beszerzésére késztetett bennünket.