Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Beszállítók

Nincs beszállító

Egészségmegőrző termékek

Válogasson egészségmegőrző termékeink közül és rendeljen egyet Ön is webáruházunkból!

Egészségmegőrző termékek Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

 • Egyéb
 • Szépségápolás

  Bőrünk a legnagyobb szervünk, mégis keveset törődünk ápolásával. Ráadásul kaput jelent a külvilág felé, ami ideális esetben nyitva van a hasznos és kedvező hatások számára, de bezárul a káros hatások előtt védelmet nyújtva szervezetünknek.Kellő gondossággal, a modern eszközök alkalmazásával a természetes öregedés folyamata is lelassítható.

 • Baba-mama

  Szülőnek lenni nagyszerű dolog, de felelősség is egyben! Nincs is annál felemelőbb érzés, mikor egy új jövevény érkezik a családba! A szülővé válás nagy öröm, de egyben felelősség is. A kisbaba gondozása, óvása, fejlődésének figyelemmel kísérése mind mind megannyi fontos feladat a szülők számára. A mai modern babaápolási, kismamát segítő eszközök megkönnyítik a mindennapi teendőket, nyugalmat biztosítanak a szülőknek.z egyes baba-mama termékek Egészségpénztári elszámolhatóságáról érdeklődjön saját Egészségpénztáránál.

 • Vérnyomásmérők

  Tudta, hogy a magas vérnyomás alattomosan, tünet nélkül károsíthatja szervezetét akár több éven keresztül? Veszélyes! Nincsenek figyelmeztető jelek! A magas vérnyomás, legtöbb esetben nem idéz elő jellegzetes panaszokat, nincsenek tipikus jelek, amelyek időben figyelmeztetnének a betegségre, ezért fontos a rendszeres vérnyomás mérés.

 • Fényterápia

  A fény, gyógyító erejeA sötét őszi és téli hónapokban - főként többnapos eső után - mindnyájan tapasztalhatjuk, hogy hangulatunk és közérzetünk nagymértékben függ a fénytől. Míg júniusban a napsütéses órák száma naponta átlagosan 17 óra, januárban, ez az idő napi 7 órára csökken. Nem csoda tehát, ha ilyenkor elfog bennünket a téli depresszió. A búskomorság mellett romlik koncentrálóképességünk, fizikai teljesítőképességünk, kedvetlenekké válunk, gyengül immunrendszerünk, ilyenkor jelentősen megnő az infarktusok száma is. A természetes napfény, anélkül, hogy közvetlenül észlelnénk, óriási hatással van egész szervezetünkre. Nem csak az ébrenlét és az alvás ritmusát szabályozza, de hatással van a hormonrendszerre, szabályozza a vérnyomást és az anyagcserét, fokozza a méregtelenítő mechanizmusokat.

 • Fitness

  A mozgás fontossága. A civilizált körülmények között élő emberek mindennapos munkája gyakran nem jár annyi fizikai megterheléssel, amennyire az egészségük megőrzése érdekében szükségük volna. A helyzet számtalan kérdést vet fel a mindannapokban. A fizikai munka hiányát változatos mozgásformákkal, tudatos testedzéssel, tornával pótolhatják. Ennek mikéntje azonban nem mindegy. Mindez történhet egyedül és társakkal, játékos formában és tervszerű edzés keretében, szárazon és vízen, segédeszközökkel és anélkül, de csak a rendszeresen mozgó emberek remélhetik, hogy mozgásszerveik, ízületeik és izmaik időskorukig megtartják rugalmasságukat, teljesítményüket.

 • Inhalátorok,...

  A szervezetbe kerülő szennyező anyagok 20 %-a a levegőből származik.A párásítók segítenek a helyiség optimális páratartalmának elérésében. Az ionizátorok, légszűrők a természetes kórokozók számát csökkentik, illetve kiszűrik a mechanikai szennyeződések jelentős részét. A sóterápiás készülékek megelőzésre, már kialakult problémák tüneteinek enyhítésére egyaránt használhatóak.

 • Háztartás, víztisztítás

  A higiénia és háztartás legfontosabb elemei: víztisztítás, légtisztítás. Tudta Ön, hogy a víztisztító, vízszűrő készülékek nem csupán élvezhetőbbé varázsolják ivóvizét, de általuk egészséges, tiszta víz kerülhet szervezetébe, ami megőrzi egészségét?

  A víztisztítás, vízszűrés hasznossága: A leghasznosabb, legkörnyezetkímélőbb megoldás a víztisztító, vízszűrő készülékek használata. A fogyasztásra szánt víz megszűrhető egyszerű víztisztító kancsó segítségével, vagy vízcsapra szerelhető vízszűrő használatával. És a víz fogyasztása élvezetesebbé is válhat. A víztisztítók biztosítják számunkra, hogy tiszta víz kerüljön szervezetünkbe, így a háztartás és higiénia területén fontos lehet számunkra.

 • Vércukormérő,...

  A magas vércukorszint, hasonlóan a magas vérnyomáshoz, általában nem okoz tüneteket. Azonban a szövődmények, melyek csak hosszú évek múlva jelentkeznek, drámaiak lehetnek. Elsősorban a vékony erek károsodnak, a látás, a veseműködés, a szív, az agy és a végtagok kerülnek veszélybe. A rendszeres vércukorszint mérés a mai életmód és táplálkozási szokások mellett szinte kötelező.

 • Hőterápia

  Fájdalomcsillapítás, méregtelenítés, immunerősítés hőterápia, testmelegítő eszközök segítségével. Az ember optimális testhőmérséklete 36ºC, ez az ideális hőmérséklet, amely biztosítja a megfelelő feltételeket a testben, ami szükséges az életfeltételek fennmaradásához. Ezért a test melegítés fontos számunkra. Alacsonyabb hőmérsékleten az élethez szükséges kémiai reakciók nem mennek végbe, mert a folyamathoz szükséges enzimek munkájához nincs meg a megfelelő hőmérséklet. Az egyik legrégebbi gyógymód a meleg borogatás, már az ókori görögök is használták. Ez egy megelőző és gyógyító módszer. A melegség alkalmazásával megelőzhető a megfázás, fertőzés, oldja a fizikai fáradtság során felmerülő izom-merevséget, enyhíti a krónikus mozgásszervi fájdalmat.

 • Tartásjavítás, hátfájás

  Testtartásunk jellemzői nagymértékben befolyásolhatják mindennapi életünket. A helytelen tartás, az egyoldalú terhelések próbára teszik szervezetünk tűrőképességét. Amit a problémák kialakulásának kezdetén csak "egy kis vállfájdalomként"" élünk meg, hosszú távon az életminőségünket rontó tényezővé válhat. A derék - hát - váll - nyaki fájdalom, izomfeszülések, idegesség következményei már nem csak magunkat, környezetünket is érinthetik. A teljesítőképesség és a terhelhetőség csökkenésével tüneteink kihatnak az otthonunkban a munkahelyünkön tanúsított viselkedésünkre is. Ezért is kell nagy hangsúlyt fektetni a tartásjavítás, helyes testtartás feladatára.

 • Fájdalomcsillapítás

  Fájdalomcsillapítás: Akik krónikus ízületi gyulladásban szenvednek, vagy akiket időről időre migrénrohamok kínoznak, esetleg reumás panaszokkal küszködnek, tudják csak igazán, mennyire tönkreteszi a fájdalom a hétköznapokat. Az érintettek rendszerint begyakorolt reflexmozdulattal nyúlnak a fájdalomcsillapító tabletták után. Pedig léteznek más, fájdalmat enyhítő módszerek is, melyeknek nincs vagy jóval enyhébb a mellékhatásuk.

 • Vivamax termékek

  Tekintse meg a Vivamax termékek széles választékát!