Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Beszállítók

Nincs beszállító

Saját gyártású termékek

Tekintse meg saját gyártású termékeinket és vásároljon Ön is egyet!

Saját gyártású termékek Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

 • Törzs rögzítők

  Egyedi méretre járógépeket, alsófelsővégtag és a törzs támasztására, rögzítésére szolgáló ortéziseket jól felszerelt műszerész műhelyben készítjük. Egyedi gyártású testközeli eszközök: törzstámasztó termékek, schanz gallér, tartásjavító heveder, fogyasztóöv, fogyasztó nadrág , fűzők, divatfűzők , medenceszorító övek és haskötők. A speciális gépekkel felszerelt varrodánkban a méretsorozat alapján készített bandázsokat és az egyedi méretvétel alapján készített textilfűzőket és haskötőket készítjük.

 • Felsővégtag rögzítők

  Egyedi gyártású testközeli eszközök:  alsó-felső végtag ortézis, csuklórögzítők, váll rögzítők, könyök rögzítők, kartartók, teniszkönyök bandázs, A speciális gépekkel felszerelt varrodánkban a méretsorozat alapján készített bandázsokat és az egyedi méretvétel alapján készített textilfűzőket és haskötőket készítjük.

 • Alsóvégtag rögzítők,...

  Egyedi méretre járógépeket, alsó- felsővégtag és a törzs támasztására, rögzítésére szolgáló ortéziseket jól felszerelt műszerész műhelyben készítjük. Egyedi gyártású testközeli eszközök: alsóvégtag protézis, alsó-felső végtag ortézis, térdbandázsok, bokarögzítők.

 • Mágneses rögzítők

  Mágnes terápia lényege. A tudományos kutatások az elmúlt évtizedekben megállapították, hogy sejtjeinket és szerveinket bio-mágneses burok veszi körül, amely megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető káros sugárzásoktól.Megbetegedések(gyulladások) esetén a sejtek ill. a szervezet mágneses tere megsérül, melynek következtében a szervezet öngyógyító mechanizmusa lelassul.A mágnesek gyógyító ereje abban rejlik, hogy helyreállítják a sérült mágneses teret illetve a gyógyulás ideje alatt fenntartják azt.A vér egyik fő alkotóeleme a magas vastartalmú hemoglobin, amely a szervezet számára létfontosságú oxigént juttatja el a sejtekhez. A mágnesek alkalmazásával a vér áramlása felgyorsul kimossa a sejtekben illetve a szervezetben felgyülemlett káros lerakódásokat és bővebb oxigén ellátásban részesíti azokat. Ezáltal a sérült, beteg testrész gyorsabban regenerálódik, a gyógyulási idő jelentősen lerövidül.