Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Nincs beszállító

Rehabilitációs eszközök

Vásároljon webáruházunkon rehabilitációs eszközöket!

A rehabilitáció azon eljárások és ellátások összessége, amelyek célja a betegség miatt kialakult funkcióveszteség (pl.: mozgáskorlátozottság) helyreállítása vagy pótlása. Ez egy rendkívül összetett folyamat, amely során a beteg jó egészségi állapotát, jó közérzetét és mozgásképességét próbáljá...

Vásároljon webáruházunkon rehabilitációs eszközöket!

A rehabilitáció azon eljárások és ellátások összessége, amelyek célja a betegség miatt kialakult funkcióveszteség (pl.: mozgáskorlátozottság) helyreállítása vagy pótlása. Ez egy rendkívül összetett folyamat, amely során a beteg jó egészségi állapotát, jó közérzetét és mozgásképességét próbálják meg visszaállítani a szakemberek. Választékunk különböző célú eszközökben bővelkedik. A kategóriák alatt találhatja forgalmazott eszközeink listáját és adatait.Otthoni betegápolást segítő higiéniai termékek, nehezen mozgó betegek számára.Alsóvégtag rendellenesség, átmeneti járásbizonytalanság, vagy időskori fizikai gyengeség esetére, stabilitást és megtámasztást biztosító járást segítő eszközök: rollátorok, járókeretek, mankók és járóbotok.Felfekvést megelőző gyógyászati segédeszközök, melyek segítségével a ülő vagy álló test alakját az antidecubitus termékek felveszik, így a testre visszaható erő eloszlik a felületen és azonos mértékben nehezedik a test minden pontjára, ezzel megakadályozva a felfekvés kialakulását.

Bővebben

Rehabilitációs eszközök Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

Alkategóriák

 • járóbot, járókeret,...

  Olyan személyek részére javasolt, akiknek alsó végtagjuk tehermentesítése, valamint járásbiztonsága a járást segítő segédeszközökkel megoldható.

 • Higiénés gyógyászati...

  Ezen a termékeket az otthoni ápolás, ellátás segítésére, valamint a betegek önálló életvitelének segítésére lehet különösen jól hasznosítani.

  A fürdőkádban és zuhanyzóban való fürdéshez is használható ülőkéket, belépőket, illetve falra szerelhető kapaszkodókat találhat higiénés termékeink között.

 • ülőpárnák és matracok

  Az antidecubitus párnák, matracok célja a felfekvés kialakulásának megelőzése, illetve kezelése az ülő-fekvő testhelyzetet tartók számára, valamint gerincbántalmak és aranyeres panaszok kezelésére alkalmas eszközök kategóriája.

 • kerekesszékek, mopedek

  A kerekesszékek, mopedek elsősorban mozgássérült és járóképtelen betegek részére készülnek.

 • Egyéb gyógyászati...
 • Betegápolási...

  A mindennapos beteggondozás alapvető kellékei, amelyek segítenek és megkönnyítik az ápoló és az ápolt életét, illetve segítenek a felfekvés kezelésében, megelőzésében.