Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Leértékelések

Beszállítók

Nincs beszállító

Szépségápolás

Bőrünk a legnagyobb szervünk, mégis keveset törődünk ápolásával. Ráadásul kaput jelent a külvilág felé, ami ideális esetben nyitva van a hasznos és kedvező hatások számára, de bezárul a káros hatások előtt védelmet nyújtva szervezetünknek.Kellő gondossággal, a modern eszközök alkalmazásával a természetes öregedés folyamata is lelassítható.

Szépségápolás 3 terméket találtam.

Alkategóriák

  • Masszírozók

    Masszírozókról általábanA masszírozás hatása az emberi szervezetre nem csak mechanikai, hiszen masszírozás közben nyomás alá kerülnek a bőrben, a bőr alatti szövetekben, inakban, izmokban és ízületekben elhelyezkedő idegvégződések, amelyek átveszik a masszírozás ingereit, s az idegszálak segítségével eljuttatják azokat az agykéregbe. Ennek következtében a létrehozott válasz-ingerek hatására enyhül a fájdalom.A kellemes érzeten túl, a masszírozással elérhető a biológiailag hatékony anyagok tevékenysége, s ezek kihatnak a véredények tágulására, minek következménye a fokozottabb véráteresztő képesség, megszűnnek a vérkeringést gátló elemek, hatására minden életfunkció fokozottabban működik. Hangsúlyoznunk kell a masszírozás idegrendszerre gyakorolt előnyös hatását, beleértve a központi idegrendszert is, amikor párhuzamosan hat a bőrben, az izmokban, ízületekben és véredényekben levő receptorokra. Közvetlenül hat a belső szervek működésére és az idegrendszeren keresztül, így hozzájárul a teljes lelki és fizikai relaxációhoz.

  • Kozmetikumok
    A drRiedl kozmetikumokról:Kínálatunkban megjelenik napjaink élenjáró kozmetikai trendje. A drRiedl termékcsalád a vezető világmárkák natúr termékeivel megegyező, azonos forrásból származó legkorszerűbb alapanyagokat, magas színvonalú, kisszériás humán gyártási technológiát és több mint három évtizedes fejlesztői tapasztalatot tesz az Ön számára is hozzáférhetővé. Növényi eredetű aktív összetevői fokozzák a hatást.  Kőolajszármazék-, parabén-, színezékmentes, három évtizedes fejlesztői tapasztalat alapján készültek a termékek. Szépüljön, fiatalodjék és frissüljön fel Ön is a drRiedl termékekkel!
Mutat 1 - 3 / 3
Mutat 1 - 3 / 3