Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Beszállítók

Nincs beszállító

Megtekintett termékek

Qmed Dinamikus ülőpárna Nagyobb

Qmed Dinamikus ülőpárna

FN065

Új termék

Dinamikus légpárna - Balance disk - Izomerősítés és tartásjavítás egyben a hátfájás és derékfájás ellen.

átmérő: 35 cm

PUMPÁVAL!

Bővebb leírás

6 100 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Dinamikus légpárna - Balance disk - Izomerősítés és tartásjavítás egyben a hátfájás és derékfájás ellen.

A dinamikus légpárna levegővel telt kerek, tüskés párna, mely speciális tartásjavító, izomfejlesztő eszköz. Ülés és fájdalom? Ülő helyzetben - általában - az élettanilag szükséges fiziológiás görbületek a gerincről eltűnnek, az ülő ember olyan helytelen testtartást vesz fel, ami hosszabb-rövidebb idő után nyak-, derék-és fejfájást okoz. Így van ez a fotelok, székek és autóülések legtöbbjénél. Néhány órás TV nézés, számítógépes munka illetve gépkocsivezetés után jelentkeznek azok a kínzó panaszok: hátfájás, derékfájás, amik pokollá tehetik a legjobb film élvezetét és tönkreteszik a legszebb utat is. Van lehetőség azonban a helyes tartás kialakítására: tartásjavítás ülő helyzetben is. A helyes ülőtartás kialakítását az ülőbútor is befolyásolja. A használatban levő legtöbb irodaszék és iskolai ülőbútor nem felel meg azoknak az ergonómiai követelményeknek, melyek a helyes testtartás lehetőségét elősegítenék. Éppen ezért kedvezőtlen és veszélyeztetett helyzetben vannak a tartósan ülő munkát végzők, és ebbe a kategóriába tartoznak az iskolások is, akik éveken át napi több órát töltenek ülő testhelyzetben.

Tartásjavító termékekkel javítható a testtartás és a fájdalom megszüntethető.

Mozgáshiány: helytelen testtartás A hanyag, a "púpos" tartás az esetek nagy részében a mozgásszegény életmód következményei.

Ezek megjelenését már gyermekkorban felfedezhetjük, ekkor tehetünk a legtöbbet és a legkönnyedebben megszüntetésükért. A gerinc egyenletes, kiegyensúlyozott terhelése, a tartásjavítás gyermekkorunktól biztos alapot épít fel a későbbi probléma- és fájdalommentes felnőttkorunk elérésére, az egészséges tartás megvalósítására.

A Dinamikus légpárna jellemzői:

  • Alkalmas a légpárna különböző tornagyakorlatok végzésére, izomerősítésére, az egyensúlyérzék fejlesztésére, valamint koordináció javítására.
  • Optimalizálja a helyes testtartást, tehermentesíti a gerincet, így a hát és derékfájósoknak kitűnő tartásjavító segédeszköz.
  • A párna egyenletes és mérsékelt terhelést biztosít az ülőgumókon, a keresztcsonton és a fölötte lévő csigolyákon.
  • A doboz tartalmazza a termék felfújásához szükséges pumpát. 
  • A korong használata javítja az egyensúlyérzéket, a stabilitást és a koordinációt.
  • Üléspárnaként használva erősíti és aktiválja a gerinc testtartásért felelős izmait, így csökkentve az elhúzódó ülés okozta hátpanaszokat.
  • Lábmasszázshoz is ideális eszköz, serkenti a vérkeringést, csökkenti a stresszt és a tompultság érzését.
  • Átmérő mérete: 35 cm

PUMPÁVAL KAPHATÓ!!!

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Qmed Dinamikus ülőpárna

Qmed Dinamikus ülőpárna

Dinamikus légpárna - Balance disk - Izomerősítés és tartásjavítás egyben a hátfájás és derékfájás ellen.

átmérő: 35 cm

PUMPÁVAL!