Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Nincs beszállító

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

1. A szerződési feltételek alapfogalmai

1.1 Szolgáltató adatai
Neve:Korzet Kft.
Címe: 1194 Budapest, XIX. kerület, Ady Endre út 97-99.
Adóigazgatási azonosítószám: 12332887-2-43
Cégjegyzék száma: 01-09-668563
ANTSZ nyt sz: 2582/2007
Működési eng.sz: 5194/2004
Bankszámlaszám: 10103881-56991700-01000002
Telefon: 061/3579707 Fax: 061/2829834
Email: rendeles@korzet.hu
Kapcsolattartó : Csető Viktória
Személyes átvétel: Korzet Gyógyászati Segédeszköz Szaküzlet 1194 Budapest XIX kerület, Ady Endre út 97-99.

1.2 A Vásárló

Aki a Webáruház Szolgáltatást igénybe veszi, azaz a Webáruház internetes felületén keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

1.3 A Szállító
Az Korzet Kft. által megbízott szállítmányozó cég (futárszolgálat).

1.4 A tárhely szolgáltató adatai:
Neve:Tárheyl.eu Kft.
Címe:144 Budapest, Ormánság u 4.
Adószám: 14571332-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-909968

2. Webáruház Szerződési Feltételek célja

Az Korzet Kft. a Webáruház szerződési feltételeit azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza a Webáruház Szolgáltatással, és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a Szolgáltató és a Vásárló jogait, kötelezettségeit és egyéb, a Webáruház Szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.
A Webáruház Szerződési Feltételei a Korzet Kft., és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a Szolgáltató Webáruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

2.1 A Webáruház Szerződési Feltételek közzététele
A Webáruház Szerződési Feltételek Vásárló által történő elfogadása a Webáruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

2.2 A Webáruház Szerződési Feltételek hatálya
A Korzet Kft. fenntartja a jogot, hogy a Webáruház Szerződési Feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A Webáruház Szerződési Feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Webáruház Szerződési Feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Webáruház-szolgáltató a Webáruház-szolgáltatást biztosítja.

3. A Webáruház-szolgáltatás

Az Korzet Kft. a Vásárló részére az alábbi feltételek szerint nyújtja a Webáruház-szolgáltatást.

3.1 A Webáruház-szolgáltatás területi hatálya
A Webáruház-szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (INTERNET) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A Korzet Kft. azonban kizárólag a Magyar Köztársaság területére címzett megrendeléseket fogad el.

4. A Webáruház Szerződés Létrejötte és módosítása


4.1 általános jellemzők
A Szerződés a Szolgáltató Internetes felületén történő megrendeléssel, illetve jelen Szerződési Feltételek elfogadásával jön létre. A Webáruházban való vásárlás feltétele a szállítási adatok és elérhetőségek megadása. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a Vásárló a Megrendelést végső formájában jóváhagyja. A Korzet Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

4.2 Megrendelés módosítása, törlése
A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a Vásárló a Webáruház Kapcsolat menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen illetve telefonos hívószámon teheti meg. A megrendelés visszavonása csak a postázás, illetve a futárszolgálat részére történő átadás előtt lehetséges.

4.3 Fizetési feltételek
A Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét előreutalással az Korzet Kft. számlaszámára, illetve azonnali bankkártyás fizetéssel a Simple Pay online fizetési rendszerét használva, vagy a Szállítónál az áruk átvételénél készpénzben teljesíti. A Szállító a készpénz átvételéről számlát ad. A Korzet Kft. részteljesítést nem vállal, a Szállító részteljesítést nem fogadhat el. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.

4.4 Szállítási módok

-Futárszolgálat Az összeget a Vásárló az átadó futárnak fizeti, mely együttesen tartalmazza az áru(k) ellenértékét és a szállítási költségeket. A szállítás díja 2300 Ft + 200 Ft utánvételi díj (ÁFA-val) ha utánvétel fizet. Szállítási határidő 8 munkanap, amennyiben a megrendelt áru a Korzet Kft. raktárában rendelkezésre áll.

-Személyes átvétel Központi Szaküzletünkben.
Előreutalás esetén – amely tartalmazza a szállítás díját is- a Vevő a szállítónak nem fizet.

Ha a Korzet Kft. a megrendelést a fentiek szerinti határidőn belül nem tudja teljesíteni, telefonon (e-mailen) egyezteti a megrendelővel a szállítási határidőt.

4.5 Szállítási költségek
30 000 Ft nettó (37500 Ft bruttó) megrendelt érték fölött, a szállítás díjtalan. 30 000 ft nettó (37500 Ft bruttó) értékhatár alatt, a Szállítási módok menüpontnál (4.4) részletezett díjszabás érvényes.

4.6 Sikertelen kézbesítés
általános kiszállítási határidőnél a Szállító kettő alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a megrendelést a Korzet Kft. érvénytelennek nyilvánítja és törli.

5. A Vásárló jogai és kötelezettségei

A Vásárlónak 14 napig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Korzet Kft. fotófelvételt készít. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 14 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 14 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

6. Adatvédelem, adatbiztonság

6.1 Adatvédelmi Nyilatkozat
A megrendeléshez szükséges adatfelvétel során a Korzet Kft. a következő adatokat rögzíti a Vásárlókról:
A Vásárló azonosításához szükséges adatokat:
- Név
- Szállítási cím
- Elektronikus levelezési cím
- Elérhetőségi telefonszáma
Választhatóan megadható adatokat:
- Egyéb közlendő
- Számlázási cégnév
- Adószám a számlázáshoz

A megrendelések kiszállítása érdekében a Korzet Kft. a következő adatokat bocsátja a Szállító, illetve a Szállító Megbízottja rendelkezésére: • Megrendelő neve • A teljes Szállítási cím • Egyéb közlendő (lehetséges átvételi időpontok) • A megrendelés összege szállítási díjjal együtt (utánvétes megrendelés esetén) • Megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége. A Szállító, illetve Megbízottja ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli és a kézbesítés után azokat a Korzet Kft. részére visszaszolgáltatja illetve megsemmisíti.


6.2 Személyes adatok módosítása
Megadott személyes adatait a Vásárló emailben vagy telefonon bármikor megváltoztathatja, illetve törölheti.

7. Adattovábbítási nyilatkozat:

Abban az esetben, ha ön a SIMPLE PAY bakkártyás fizetési módot választja az aszf elfogadásával, az alábbi adattovábbítási nyilatkozatot is elfogadja:

Elfogadom, hogy a Korzet Kft. 1194 Budapest Ady Endre út 97-99. által a www.korzet.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30 - 32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


Plavecz Lívia
Ügyvezető igazgató
Korzet Kft