Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Új termékek

Leértékelések

Beszállítók

Nincs beszállító

Megtekintett termékek

Alvital gyógy ülőpárna - felnőtt Nagyobb

Alvital gyógy ülőpárna - felnőtt

EG025

Új termék

Az Alvital gyógy ülőpárna optimális ülést biztosít melynek során a gerincoszlopot csökkentett terhelésnek teszi ki.

Az ár online rendelés esetén érvényes.

Bővebb leírás

6 200 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Egészséges tartás gyógy ülőpárnával

Az Alvital család párnái megelőzik és kezelik a rossz testtartásból adódó problémákat. Az Alvital gyógy ülőpárna optimális ülést biztosít melynek során a gerincoszlopot csökkentett terhelésnek teszi ki. Használatát iskolásoknak, irodai dolgozóknak javasoljuk, s azoknak is, akik bármilyen ülő helyzetben hát és nyakfájást éreztek már.

Ülés és fájdalom?

Az ember gerincén úgynevezett fiziológiás görbületek vannak. Ezek biztosítják a gerinc funkcióját és a fájdalommentes mozgás lehetőségét. Ülő helyzetben - általában - ezek az élettanilag szükséges görbületek eltűnnek, az ülő ember olyan kényszertesttartást vesz fel, ami hosszabb-rövidebb idő után nyak-, derék-és fejfájást okoz. Így van ez a fotelok, székek és autóülések legtöbbjénél. Néhány órás TV nézés, számítógépes munka illetve gépkocsivezetés után jelentkeznek azok a kínzó panaszok, amik pokollá tehetik a legjobb film élvezetét és tönkreteszik a legszebb utat is.

Gyógy ülőpárna használható: aktív ülésnél

Aktív ülésnek nevezzük azt a testhelyzetet, ha az ülőbútoron ülve kissé előredőlünk és aktív izommunkával úgy tartjuk meg derekunkat és hátunkat, hogy az nem érintkezik a háttámlával. Aktív ülőtartás alakul ki tanulás, írás, számítógép használat, rajzolás stb. közben.

Az ülőpárna közvetlen és közvetett előnyei:

Gerincvédő ülőtartás

Közérzetjavulás

A fáradékonyság csökkenése

Kevesebb gyógykezelés

A Gyógy ülőpárna hatásának lényege:

Az Alvital gyógy-ülőpárnák ülőfelülete meghatározott szögben lejt előre. Biomechanikai vizsgálatok során megállapították, hogy ez a lejtés optimálisan segíti az aktív ülést és a gerincet viszonylag a legkisebb terhelésnek teszi ki.

Az ülőpárna segédeszköz az aktív üléshez

Szükséges tehát egy olyan eszköz, amely a passzív ülésre tervezett ülőbútort át tudja alakítani az aktív ülés követelményeihez. A hatékonyság mellett nem elhanyagolható a könnyű kezelhetőség, a kényelmesség és a kedvező ár sem. Ez a "segédeszköz" az Alvital gyógy-ülőpárna.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Alvital gyógy ülőpárna - felnőtt

Alvital gyógy ülőpárna - felnőtt

Az Alvital gyógy ülőpárna optimális ülést biztosít melynek során a gerincoszlopot csökkentett terhelésnek teszi ki.

Az ár online rendelés esetén érvényes.