Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Beszállítók

Nincs beszállító

Megtekintett termékek

Alvital gyógy háttámasz Nagyobb

Alvital gyógy háttámasz

EG026

Új termék

Egészséges tartás gyógyháttámasszal akár autóban, vagy a tv előtt. Az Alvital család párnái, háttámaszai megelőzik és kezelik a rossz testtartásból adódó problémákat.

Bővebb leírás

5 850 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Egészséges tartás gyógy háttámasszal akár autóban, vagy a tv előtt.  Az Alvital család párnái, háttámaszai megelőzik és kezelik a rossz testtartásból adódó problémákat.

Az Alvital gyógy háttámasz ideális segítséget nyújt hosszan tartó ülésnél, pl. autóvezetésnél. Deréktáj mögé helyezve megtámasztja a hátat és a derekat, helyreállítva ezzel a gerinc szükséges görbületeit.

Ülés és fájdalom?

Az ember gerincén úgynevezett fiziológiás görbületek vannak. Ezek biztosítják a gerinc funkcióját és a fájdalommentes mozgás lehetőségét. Ülő helyzetben - általában - ezek az élettanilag szükséges görbületek eltűnnek, az ülő ember olyan kényszertesttartást vesz fel, ami hosszabb-rövidebb idő után nyak-, derék-és fejfájást okoz. Így van ez a fotelok, székek és autóülések legtöbbjénél. Néhány órás TV nézés, számítógépes munka illetve gépkocsivezetés után jelentkeznek azok a kínzó panaszok, amik pokollá tehetik a legjobb film élvezetét és tönkreteszik a legszebb utat is.

Gyógy háttámasz használható: passzív ülésnél

Passzív ülés esetén az ülőalkalmatosság háttámlájára nehezedünk, ezért a derékizmok ellazult állapotban vannak. Ilyenkor nagyon fontos a megfelelő helyzetű és méretű háttámasz, amely a medencecsont felső részét és a derekat támasztja – a gerinc ágyéki hajlatán illeszkedve – így csökkenti a gerincre ható terhelést. Passzív ülőtartást veszünk fel pl. autóvezetés, TV-nézés közben, moziban és színházban.

A háttámasz közvetlen és közvetett előnyei:

Gerincvédő ülőtartás

Közérzetjavulás

A fáradékonyság csökkenése

Kevesebb gyógykezelés

A gyógy háttámasz hatásának lényege:

Az Alvital Gyógy háttámasz az ágyéki görbület mögé helyezve megtámasztja a hátat, így helyreállítja a gerinc szükséges geometriáját. Ennek köszönhetően megelőzi a derék- és hátfájdalmat, későbbiekben a porckorong betegségek kialakulását.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Alvital gyógy háttámasz

Alvital gyógy háttámasz

Egészséges tartás gyógyháttámasszal akár autóban, vagy a tv előtt. Az Alvital család párnái, háttámaszai megelőzik és kezelik a rossz testtartásból adódó problémákat.