Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Leértékelések

Beszállítók

Nincs beszállító

Megtekintett termékek

Omron kompresszoros inhalátor NE-C802 Nagyobb

Omron kompresszoros inhalátor NE-C803

NEC803-E

Új termék

Az inhaláció során a terápiás szer gyorsabban fejti ki hatását, alacsonyabb dózis is hatékony. Az inhaláció kevesebb mellékhatással jár, mint a szájon át történő gyógyszerelés, ráadásul még hosszabb ideig fejti ki hatását.

Bővebb leírás

21 500 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

Az inhaláció a porlasztott folyadékok (aeroszolok) vagy porok belélegzését jelenti. Azért előnyös, mert a szervezetünknek csak azt a részét kezeljük, amelynek szüksége van a terápiára: a légutakat. Míg a szájon át szedhető gyógyszerek a gyomorból vagy az emésztőrendszer más szakaszaiból szívódnak fel és a vérárammal eljutnak szervezetünk minden részébe, oda is, ahol nincs szükség rá, hogy kifejtsék hatásukat. Az inhalációs terápia célja a gyógyító szerek (ez lehet orvosi javaslatra gyógyszer vagy egyszerű fiziológiás sóoldat is) hatékony bejuttatása a tüdőbe, légutakba.

Az inhaláció során a terápiás szer gyorsabban fejti ki hatását, alacsonyabb dózis is hatékony. Az inhaláció kevesebb mellékhatással jár, mint a szájon át történő gyógyszerelés, ráadásul még hosszabb ideig fejti ki hatását. A gépi inhalátor használatához nem szükséges a beteg jó együttműködése, így pici babáknál is jól alkalmazható. Az aeroszol formájú hatóanyagnak csak igen kis része rakódik le a szájban, azaz lejut az alsó légutakba, amelyeknek a kezelésére szolgál.

Az inhalátor a porlasztott folyadék (aeroszol) bevitelére szolgál az alsó és felső légutakba: kompresszorból és porlasztófejből áll. A kompresszorral előállított sűrített levegő a porlasztófejben lévő folyadékot a rendkívül kis átmérőjű fúvókákon átnyomva apró szemcsékre porlasztja, ezáltal keletkezik az aeroszol, amely a porlasztófejből kilépve ködnek látszik. Az aeroszol a légutakba kerülve ott kicsapódik, ezáltal fejti ki hatását.

Inhaláláskor üljön ellazulva, egyenes tartásban az inhalációs készülék elé. Kezdje az inhalálást célzott légzési technikával. Ehhez lélegezze be a maszk vagy a száj-illeszték használatával az inhalátumot erősen, lassan és mélyen a száján keresztül. Tartsa a belégzés után röviden (5 másodperc alatti időben) a levegőt vissza, majd lélegezze ki normál módon. A teljes inhalációs idő ne legyen 10 percnél több. Az ún. "kezdők" gyakran túl gyorsan lélegeznek, amitől szédülés fordulhat elő.

Klinikailag validált

- Könnyű otthoni használat, könnyen csatlakoztatható cső
- Gyors beállítási és működtetési funkció
- Könnyen tisztítható, fertőtleníthető
- Porlasztási arány: 0,3 ml/perc
- Szemcseméret: kb. 3 µm MMAD*
- Gyógyszertartály kapacitás: max. 10 ml
- Aeroszol kibocsátási arány: 0,05 ml/perc
- Elektromos jellemzők: 100-240 V, Frekvencia: 50/60 Hz, Áramfogyasztás: 15VA
- Zajszint: kevesebb, mint 45 dB
A csomag tartalma: 
- kompresszor,
- inhalációs szett,
- légző cső (100 cm),
- 5 db légszűrő,
- száj-rész,
- orr-rész,
- felnőtt maszk (PVC),
- gyermek maszk (PVC),
- tároló táska,
- AC adapter,
- használati útmutató.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Omron kompresszoros inhalátor NE-C803

Omron kompresszoros inhalátor NE-C803

Az inhaláció során a terápiás szer gyorsabban fejti ki hatását, alacsonyabb dózis is hatékony. Az inhaláció kevesebb mellékhatással jár, mint a szájon át történő gyógyszerelés, ráadásul még hosszabb ideig fejti ki hatását.