Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Leértékelések

Beszállítók

Nincs beszállító

Megtekintett termékek

Neo-Tec XJ202 Mini légtisztító Nagyobb

Neo-Tec XJ202 Mini légtisztító

LT099

Új termék

Az ionos légtisztító készülék ózont juttat a levegőbe (O3) és ezt az ózondús levegőt keringeti, ezzel közömbösíti a kellemetlen szagokat.

Bővebb leírás

6 190 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

A Neo Tec ionos légtisztító speciális tulajdonságai

- Az illemhely, a tároló helyiségek, a konyha, a dolgozószoba és a közlekedő folyosó általában zárt légterűek, ahol nincs megfelelő légmozgás. Ez a körülmény előmozdítja a baktériumok szaporodását, mely kellemetlen szagokkal jár együtt. Az új vezeték nélküli ionos légtisztító képes javítani ezt a problémát, és így Ön és családja tiszta és friss levegőt élvezhetnek otthonukban.

- Az ionos légtisztító készülék ózont juttat a levegőbe (O3) és ezt az ózondús levegőt keringeti, ezzel közömbösíti a kellemetlen szagokat. A fémszerkezetű porgyűjtő a statikus elektromosság elvén, magához vonzza a levegőben keringő mikroszkopikus méretű szennyező anyagokat, port, pollent, gomba spórákat, stb. A légtisztító szűrőbetét cserét nem igényel.

- Az ionos légtisztító készülék motor nélkül működik, zajtalan, energiatakarékos. Rendkívül hosszú élettartamú LED fényforrás szolgáltatja a fényt a zárt térben. Az ionos légtisztító készülék vezeték nélküli elektromos csatlakozóval rendelkezik, jól illeszkedik a fal síkjához, kis helyet foglal.

Az ionos légtisztító működése:

Rendkívül kisméretű, vezeték nélküli légtisztító a konyhába, dolgozószobába, illemhelyre, a tiszta, friss levegőért.

A légtisztító hátoldalán lévő vezeték nélküli csatlakozót egyszerűen csatlakoztassa a konnektorhoz.

A légtisztító műszaki adatai:

Feszültség: AC230V/50Hz

Energiafogyasztás: 2,5 W

Ion kibocsátás: > 1x103 cm3

Aktív oxigén kibocsátás: < 0,04 ppm

Méretek (mm): 175x78x68

Súly: 200 g

A Neo Tec légtisztító alkalmazási területei:

Illemhely, tároló helyiség, konyha, dolgozószoba, kisállatok számára fönntartott terület, éjjeli szekrény, hivatali íróasztal, folyosó stb.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Neo-Tec XJ202 Mini légtisztító

Neo-Tec XJ202 Mini légtisztító

Az ionos légtisztító készülék ózont juttat a levegőbe (O3) és ezt az ózondús levegőt keringeti, ezzel közömbösíti a kellemetlen szagokat.