Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Nincs gyártó

Leértékelések

Beszállítók

Nincs beszállító

Adatvédelmi nyilatkozat

A Korzet Kft. tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban vállalatunk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel.
A Korzet Kft.a hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A listáról bármikor lejelentkezhet. Ha bármilyen problémája adódik vele kapcsolatban, lépjen bátran kapcsolatba a vevőszolgálatunkkal a rendeles@korzet.hu e-mail címen. A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel.
Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelemi nyilatkozatában nem kap választ, kérjük, küldje el az level@korzet.hu e-mail címre.